Budimo u kontaktu

U 21. veku, koji je vek telekomunikacija, ukoliko Vas i Vaše firme nema na internetu znači da ne postojite.

Potrebno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke, odaberete TLD domen (com, net, org, info...) i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom...
Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", preko Moneybookers elektronske banke, jedne od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije. Posle uplate registrujte se i popunite predračun u kome navodite detalje transakcije...

O nama

cd 001_120  Krajem dvadesetog veka, u trenutku kada računari postaju sve dostupniji prosečnom čoveku, i po ceni i po potrebnim kvalifikacijama za rad na njima, počinje moje interesovanje za web prezentacije. Posle svakodnevnog rada i entuzijazma pravim svoju prvu web prezentaciju, koja je i danas aktivna. Prezentacija www.svilajnac001.co.yu (nekada co.yu a sada co.rs) postoji od početka 2001. godine i trenutno ima rang oko milionitog mesta u svetskim okvirima. Na stranici sa linkovima imate izdvojene adrese još dvadesetak web prezentacija koje sam uradio i koje i dalje administriram. Pogledajte prezentacije i ako ste zainteresovani za saradnju javite se, uz dobru volju dogovor je uvek moguć na obostrano zadovoljstvo.

Deset slika iz života

  U početku nisam mislio da ova moja priča treba da ima uvod ali pošto većina naših sugrađana ne želi puno da pamti opisaću par situacija viđenih mojim očima. Nemam nameru da izvodim zaključke, samo opisujem slike iz svog života. . .

Par uvodnih reči

boja  U 21. veku, koji je vek telekomunikacija, ukoliko Vas i Vaše firme nema na internetu znači da ne postojite. Možda Vam deluje komplikovano ali mi smo tu da ispunimo Vaše potrebe i od Vaših tekstova i fotografija oblikujemo web prezentaciju po Vašim zahtevima i potrebama. Prostije rečeno: materijal Vaš - ruka naša. Plod našeg rada je 30-ak prezentacija u proteklih nekoliko godina a naručioci su uvek dobijali za svoj uloženi novac najviše što je moguće u zadatim okolnostima. Prezentacije izrađujem uglavnom sam a u pojedinim situacijama koristim pomoć spoljnih saradnika.

d001-logo